Startsida
Rektor har ordet
Om skolan
Program
Meriter
Kontakta oss
Handlingsplaner
Elevrådet
Hälsa och Vägledning
Förstelärare
Rose Tillberg Mattsson - Förstelärare
Peter Jansson - Förstelärare
Skolbibliotek
Körkort
Elevdatorer
Skolskjuts och boende
Lediga tjänster

Peter Jansson - Förstelärare
 

Peter Jansson är Förstelärare på Carl Wahren Gymnasium

Peter har en lång erfarenhet som yrkeslärare på fordonsprogrammet i kommunen och kompletterade med pedagogiska studier och blev färdig yrkeslärare 2011.
 
Peter beskriver sig själv som "bil- och båttokig". Amerikanare, båtar med tändkulemotorer, motorcyklar, traktorer, ja allt med motorer renoveras och återställs i fungerande skick. Under många år deltog han i tävlingar med gamla "ägg-husvagnar" och amerikanare där utmaningen var att de estetiska skulle passa ihop. Vardagsrummet är fyllt med pokaler och priser. 
 
Knuten till Carl Wahren Gymnasium blev Peter våren 2015. Där han är ansvarig för Fordons- och transportprogrammet på skolan. Det bästa med yrket tycker han är kontakten med elever och att följa deras utveckling. Att få följa varje elev för att nå kunskapsmålet och att stödja, stärka och utmana för att nå så långt som möjligt är viktigt för Peter. Som en del av lärarlaget ser Peter fram emot att jobba med och förbättra det pedagogiska arbetet på skolan. Han tycker att mötet med ungdomar är tjusningen med lärarjobbet.
2015-11-17« Tillbaka


Kokarev 10,
763 34 Hallstavik

070 - 419 07 30

info@carlwahren.com